Viisas elämä -messut
Annika Havaste

Kuva: Timo Turunen

Su klo 12, Maestro


Pidä huolta suolistostasi, niin se pitää huolta sinusta

 

Suolisto ja sen bakteerikanta ovat ihmisen immuunipuolustuksen ja koko terveyden peruspilarit. Suoliston tehtävänä on myös imeyttää hyvin sulanut ravinto - terveellinenkään ravinto ei auta, jos se ei sula ja imeydy kunnolla. Erilaiset suoliston ongelmat ovat nykyisin hyvin tavallisia, mutta niitä voi onneksi usein lievittää ja parantaa ruokavalion avulla. Tule kuulemaan ja saamaan käytännön vinkkejä siihen, miten hoidat suolistoasi ja voit entistäkin paremmin.

Annika Havaste on toiminut jo 10 vuoden ajan ravintovalmentajana omalla vastaanotollaan Helsingissä. Lisäksi Annika luennoi ja ohjaa ryhmiä elämäntapamuutoksiin. Annikan titteli FLT ravintovalmentaja® viittaa funktionaaliseen lääketieteeseen, jonka periaatteille- yksilöllisyydelle ja kokonaisvaltaisuudelle- hänen toimintansa perustuu. Annikalta on myös ilmestynyt kirja Virtaa ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla (Basam Books 2015).


Lue lisää Annikan terveysfilosofiasta, koulutukseta ja toiminnasta sivuilta www.annikahavaste.fi. Tutustu Annikan blogiin sivuilla www.virtaaravinnosta.com.

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

linkit

Annika Havasteen blogi Viisas elämä -sivuilla:

Viisas ravinto