Viisas elämä -messut
Miia Huitti

Kuva: Timo Turunen

La klo 11, Maestro


Uusi Elämä - mielen voima muutoksessa


Miia Huitti ja Karita Aaltonen tiivistävät sinulle tällä luennolla tärkeimmät oivalluksensa omasta paranemisestaan ja antavat sinulle inspiraatiota voida paremmin ja olla terveempi ja onnellisempi jo tänään. Miia ja Karita ovat naisia, joiden paranemistarinat ovat inspiroineet monia. Karitan pahanlaatuisen aivokasvaimen ennuste ei ollut hyvä, mutta nyt viisi vuotta myöhemmin hän on terveempi ja onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Miian toipumisennusteen syvästä uupumuksesta ei pitänyt olla nopea. Kaikki muuttui kuitenkin pysyvästi paremmaksi isojen oivallusten ja tehokkaiden stressinhoitotyökalujen avulla. Kaikkein tärkein oivallus molemmille naisille oli muutos - se on välttämätöntä.

 

Su klo 11 Maestro


Sisu ja muut suomalaiset ajatusmallit stressinaiheuttajina - miten elää rennommin ja onnellisemmin?


Mitä negatiivisia uskomuksia ja toimintamalleja meillä suomalaisilla yleensä on ja miten ne vaikuttavat arjessamme? Miten uskomukset liittyvät stressiin, joka on aikamme epidemia? Tule kuulemaan, miten monet suomalaiset ovat tehneet oivalluksia uskomuksistaan ja vähentäneet turhaa stressiä elämästään.

 

Miia Huitti on tehnyt työuran liike-elämässä pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstökonsulttina. Haastavassa elämäntilanteessa elämänarvot punnittiin uudelleen ja hypättyään oravanpyörästä hän päätti alkaa tehdä työtä, jonka kokee merkitykselliseksi ja jossa voi aidosti auttaa ihmisiä. Miia on valmistunut Suomen ensimmäiseksi Paranemisen avain -valmentajaksi (Certified Healing Codes Coach) ja valmentaa ihmisiä omatoimiseen stressinhallintaan. Miialta ilmestyy syksyllä kirja Stressikupla - miten löytää syyt ja puhkaista kupla? (Viisas Elämä 2016).

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

linkit

Miia Huitin vlogi Viisas elämä -sivuilla:

Vapaudu stressistä

Tutustu Paranemisen avaimeen:

Alexander Loyd: Paranemisen avain 

paranemisenavain.fi