Viisas elämä -messut
Paula Kiuru

 


Su klo 11, Sonaatti 1


YogaGroove


YogaGroove on dynaaminen vinyasa/flow yoga -tyylinen joogaharjoitus, jossa musiikki ja asanat yhdistyvät sulavaksi virraksi. Harjoitus sisältää vähemmän pysähtyneitä liikkeitä ja enemmän rentoa ja hauskaa meininkiä! Tunnilla soi esimerkiksi ethnic electronica, ambient tai vaikkapa brassirytmit. Musiikki on suunniteltu niin, että se kuljettaa harjoitusta eteenpäin ja luo haluttuja tunnelmia liikesarjoihin. YogaGroove sopii niille, jotka eivät halua suorittamista tai kilpailua. Hiki nousee pintaan ja harjoituksia saa tehdä omalla tavalla ja omaan tahtiin. Harjoituksessa kehotetaan lepäämään, mikäli tuntuu että rasittuu liikaa tai muuttamaan liikkeitä itselle sopiviksi, jos joku harjoitus ei käykään sillä hetkellä. Tuntia ei suositella raskaana oleville, ellei ei ole aiemmin harrastanut joogaa.

 


La klo 16, Sonaatti 1


Su klo 15, Sonaatti 2


Integral Yoga Hatha


Integral Yoga Hatha on erittäin hyvä harjoitus, kun olet tulossa ensimmäiselle joogatunnillesi. Suosittelemme aloittamaan ylipäätään joogaamisen tästä tunnista. Alkeistunnista on myös hyvä aloittaa, jos Integral Yoga on sinulle uusi tuttavuus, vaikka olisit jo joogannut muita suuntauksia. Integral Yogan alkeisharjoituksesta voit löytää iloa ja haastetta vuosiksikin, sillä tuntiin kuuluu asanoiden lisäksi mantraamista, silmäharjoituksia, pranayamaa sekä lyhyt keskittymisharjoitus eli meditaatio. Integral joogassa nimensä mukaisesti yhdistyvätkin joogan eri muodot ja se kehittää yksilöä kokonaisvaltaisesti. Integral Yoga hathan I-alkeet tunti sopii kaikille, myös raskauden aikana.

 


Su klo 12, Sonaatti 2


Lempeä hatha


Hathajoogaharjoitus on rauhallinen asana- eli asentoharjoitus ja tunnin kulku vaihtelee harjoituksesta toiseen ohjaajan valinnan mukaan. Harjoitus tehdään hengityksen tahdissa. Lempeänä ja kuntouttavana harjoitusmuotona se sopii kaikille, myös raskauden aikana. Tältä tunnilta lähdet erityisen rentoutuneena samalla kun keho on saanut hyvän harjoituksen.


Paula Prasanna Kiuru on tamperelaisen Om Yoga -koulun perustaja, pienen pojan äiti ja yrittäjä. Hän ohjaa säännöllisesti joogatunteja, vetää joogalomia ulkomailla sekä pitää opettajakoulutusta. Myötätunto ja rakkaus ovat vieneet hänet erilaisten joogaryhmien pariin tuoden iloa ja tasapainoa niin erityislapsille kuin päihdekuntoutujillekin joogan avulla. Paulan tunneilla voit keskittyä olennaiseen ja unohtaa arjen.

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä