Viisas elämä -messut
Mari Lämsä


La klo 11, Sonaatti 2


Workshop: Vapauta sisäinen nauruvoimasiNauru toimii kehon luontaisena lääkkeenä vahvistaen fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiamme. Nauru avaa tunnelukkoja, vapauttaa ja rentouttaa. Kun avaamme mielemme ja kehomme lempeälle ja sallivalle naurulle, löydämme syvemmän yhteyden myös itseemme ja sisäisen ilon lähteillemme. Luennolla pääset tutustumaan naurujoogaharjoitteluun ja saat mukaasi oivan annoksen positiivista energiaa ja vinkkejä iloisempaan arkeen!
La klo 16, Duetto 2


Avaa itsesi naurulle ja löydä tie elämäniloon


Nauru ja elämänilo ovat vahvasti läsnä elämän ensimetreillä. Sanotaan, että ihminen nauraa eniten alle kouluikäisenä. Nauramisen taito säilyy meillä kuitenkin läpi elämän, mutta minne meidän aikuisten nauru katoaa ja miten sen löytää uudelleen? Luento avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme ja vapauttaa myös kehomme, mielemme ja sielumme menneisyyden ja rajoittavien uskomusten kahleista ja oppia elämään autenttisina tässä ja nyt.


Mari Lämsä on hyvinvointivalmentaja ja naurujoogaohjaaja. Työssään hän hyödyntää kehollisia ja luovia menetelmiä sekä oppeja NPL:n ja ratkaisukeskeisten menetelmien parista. Lämsältä ilmestyy syksyllä kirja Naurun hyvää tekevä voima (Viisas Elämä 2016).

 


ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

linkit

Linkki kouluttajan sivuille:
www.intovaattori.fi