Viisas elämä -messut
Aleksi Litovaara


La klo 12, Duetto 2


Mindfulness ja itsensä johtaminenTaisteletko vanhojen tapojen muuttamisen kanssa? Miten osaat tuoda parhaan itsesi ja vireystilasi työpaikalle? Uupuuko tahdonvoima tärkeissä paikoissa tai kaipaisiko palautumiskykysi vahvistusta? Tule kuulemaan ja kokemaan minkälaisia keinoja ja näkökulmia mindfulness antaa itsensä (ja myös muiden) johtamiseen.Aleksi Litovaara toimii työyhteisöissä mindfulness-ohjaajana, business-coachina (ACC), työnohjaajana (STOry), luennoitsijana ja innostuspajojen vetäjänä. Lisäksi hän on rakastava isukki, KISS-yhtyeen fanittaja, karaoke intoilija, ihmisten huippusuoritusten haltioitunut ihailija sekä yksi mindfulness-verkkokurssien pioneereistä Suomessa.


Entisen huippu-lumilautailijan intohimona on ollut vuodesta 1990 kehomieleen tutustuminen ja sen toiminnan vahvistaminen. Erilaisten harjoitteiden ja työkalujen avulla Aleksi pääsi yli kisa- ja esiintymiskammostaan, mikä johti hänet maailman-cupin voittoon sekä puhumaan kauppatorille 45 000 ihmisen eteen.

Aleksin missiona on tuoda työelämään läsnäolon voimaa, myötätuntoa sekä iloa vahvuuksien käyttämisestä.

Organisaatioiden kanssa Aleksi tekee yhteistyötä lyhyistä mindfulness-johdantoluennoista aina 6kk pituisiin mindfulness pohjaisiin työhyvinvointiprojekteihin, missä käytetään Firstbeat, yms. hyvinvointi mittareita sekä coachausta.

Koulutettu mindfulness-ohjaaja
Professional ICF Certified Coach, ACC
Ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja, STOry
Asahi health® ohjaaja
Licended Trainer of NLP
Licended Sports Performance Coach
Firstbeat asiantuntija

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

linkit

www.aleksilitovaara.com/mindfulness

www.facebook.com/AleksiLitovaaraCoaching

twitter.com/aleksilitovaara

hidastaelamaa.fi/author/aleksi/

www.facebook.com/mindfulnessopas

Mindfulness-videovalmennuskurssi

Mindfulness työpäivä-verkkokurssi

Mindfulness-verkkokauppa