Viisas elämä -messut
Ulla Paasikallio

Workshop: Taistelun loppu - antautuminen

Vuosikausia jatkunut omaa kehoa vastaan taistelu sekä taitava elämäntehtävän karttelu kuvasivat hyvin elämääni vielä vuosi sitten. Sitä oli vaikea myöntää, koska olin mielestäni asettunut omalle polulleni jo hyvin vahvasti, ja olin oikealla tiellä. Keskityin oikean tien suorittamiseen, ja jatkoin elämän läpi jatkunutta ei-kuuntelevaa asennetta kehoani kohtaan.

Alati vahvana ja jaksavana energiapommina oman heikkouden ja herkkyyden myöntäminen on haaste. Onneksi keho on niin viisas, että se kertoo vikakohdat - vaikka rysäyttäen terveyden pohjamutiin. Taistelu ja vastakarvaan uiminen poistuu, jää vain oman virran mukana meno.

Kun antautuu, kastaa varpaat virtaan ja vahvistaa oman intuition kuuntelua, oma tehtävä kirkastuu. Itselläni se on luovuus.

Workshop sisältää itsen kuuntelua ja luovia intuitiivisia harjoitteita. Tämä workshop ei vaadi osaamista - vain antautumista.

Ulla Paasikallio on taiteilija, luovuusopas ja intuitiivinen energiahoitaja. Lukossa & tukossa olevat, oman vapaan tunne- ja luovuusilmaisunsa kanssa painivat hyötyvät Ullan luovuusohjauksen vapauttavasta keveydestä. Itserakennetun vankilan porttien raottamisen johdosta tiedossa voi olla vapauttavaa elämäniloa ja lapsekkuutta!

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä