Viisas elämä -messut




Pirjo Saarnia


La klo 14, Duetto 1


Terveellisempiä herkkuja ja tulehdusta hillitsevää ruokaa



Sadoilla tuhansilla keski-ikäisillä suomalaisilla veren rasva- ja sokeriarvot ovat liian korkeat, verenpaineesta puhumattakaan. Voiko silloin käyttää huoletta muodikasta kookosöljyä, syödä päivittäin raakakakkuja tai maustaa ruokansa ruususuolalla? Ovatko raakakakut ja kasviöljyt automaattisesti terveellisiä, ja miten gluteeniin pitäisi suhtautua? Millaisilla herkuilla kolesteroli- ja sokeriarvot lähtevät laskusuuntaan?  Miten perinteisiä leivontareseptejä tai raakakakkuja muokataan terveellisemmiksi maun kärsimättä, ja miten herkkävatsaisen kannattaa valmistaa herkkunsa?



Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri ja ravintokirjailija. Häneltä on aikaisemmin ilmestynyt neljä ravintoaiheista kirjaa. Uusin kirja Terveellisempiä herkkuja (Viisas Elämä 2016) ilmestyy syksyllä.

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä