Viisas elämä -messut
Susanna Särkioja

Susanna Särkioja on Nia-tekniikan opettaja ja Pilates-ohjaaja, tanssi/liiketerapeuttiopiskelija, kehon ja mielen hyvinvointiin keskittynyt yrittäjä, monenlaisia elämän karikoita syleillyt nainen ja kahden ihanan tyttären äiti. Susannan intohimona on auttaa ihmisiä kuuntelemaan omaa sydäntään, toteuttamaan unelmiaan, nauttimaan elämästä ja elämään itsensä kokoista elämää.

"Ihmisten kanssa työskennellessäni nöyrryn yhä uudelleen ja uudelleen sen tosiseikan äärelle, että ihminen, joka ilmaisee itseään omassa kehossaan, on uskomattoman kaunis.

Nia on minulle läsnäoloa ja alati syventyvää matkaa omaan itseeni ja tässä maailmassa elämiseen. Nian avulla olen saanut lisää itsevarmuutta ja rohkeutta omien unelmieni toteuttamiseen sekä taitoja nauttia elämästä omassa ainutlaatuisessa kehossani. Se on vahvistanut kykyäni kokea ja luoda kauneutta, ja elää omien arvojeni mukaista elämää. Se tapa, jolla Nia yhdistää kehon, mielen, tunteet ja hengen liikkumisen ja elämisen taiteeksi, on taianomainen!

Susanna ohjaa kehon ja mielen hyvinvointiin keskittyneitä tunteja, voimaannuttavia kursseja ja terapeuttisia ryhmiä Pirkanmaalla ja muualla Suomessa.

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

linkit

www.valovalkea.net