Viisas elämä -messut
Leena Siitonen

Kuva: Timo Turunen


La klo 12, Sopraano


Su klo 16, Duetto 1Brené Brownin johdolla kohti aitoa ja rohkeaa elämääBrené Brown on amerikkalainen tutkija, kirjailija ja professori, joka tarkastelee työssään erityisesti sitä, miten häpeän ja pelon kokemukset vaikuttavat ihmisiin ja miten oman epätäydellisyyden ja haavoittuvaisuuden hyväksyminen voi muuttaa koko elämän aidommaksi ja täydemmäksi. Hänen uusin teoksensa käsittelee epäonnistumisista selviämistä voimauttavan prosessin kautta.


Luennolla Brownin kirjojen suomentajat Leena Siitonen ja Anna Rossi keskustelevat Brownin teosten ydinajatuksista ja niiden käytännön sovelluksista. Heidän suositulla Täydellinen vai riittävän hyvä -kurssillaan perehdytään näihin teemoihin ja sovelletaan opittua omaan elämään käytännön tasolla.


Brené Brown: En olekaan yksin (Basam Books 2012), Uskalla haavoittua (Basam Books 2013), Epätäydellisyyden lahjat (Basam Books 2015) ja Entistä vahvempi (Viisas Elämä 2016).Leena Siitonen, FM, on toiminut henkisen kasvun ohjaajana jo yli 15 vuotta, nykyään Iloinen Aura -yrityksessään. Auratulkintojen lisäksi Leena kurssittaa, luennoi ja kirjoittaa henkiseen kasvuun liittyvistä aiheista ja suomentaa elämäntaitokirjallisuutta. Leenan suosittu Hiljennä kurvissa -blogi löytyy Viisas elämä -sivuilta. Leena tekee messuilla auratulkintoja molempina messupäivinä.


 

 

Tutustu Brené Brownin teoksiin:

www.basambooks.com

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

linkit

Leenan nettisivut:
www.iloinenaura.com ja
www.facebook.com/iloinenaura