Viisas elämä -messut
Ilkka Virolainen

Kuva: Timo Turunen


La klo 15, Pieni sali


Mielen voima työssä - kohti huippusuorituksia

 


Suurimmat esteet työssä menestymiseen liittyvät mielen rajoituksiin. Ihmiset käyttävät työssään erittäin pienen osan potentiaalistaan. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Hyödyntämällä mielen voimavaroja voi kuka tahansa henkilö ja tiimi yltää huippusuorituksiin työssä. Luennolla käydään läpi mielen voimavaroihin liittyviä elementtejä, jotka edesauttavat huippusuoritusten tekemistä työssä. Hyödyntämällä mielen voimavaroja kyetään työssä lisäämään merkittävästi innovatiivisuutta ja tuottavuutta. Tällöin niin yksilö kuin myös tiimi voi huomata tekevänsä asioita, joita he aiemmin pitivät mahdottomina.

 


Workshop: Vapaudu tukahdutetuista tunteista


La klo 13, Riffi

 


Workshopissa tehdään erilaisia harjoituksia, joilla vapaudutaan tukahdutetuista tunteista. Lähes kaikilla ihmisillä on tukahdutettuja tunteita, jotka rajoittavat ihmisen elämää. Tunteet on tarkoitus kokea, ei tukahduttaa. Tukahdutetut tunteet aiheuttavat stressitilaa kehoon ja mieleen sekä pitävät yllä rajoittavia uskomuksia, jotka vaikuttavat elämään. Workshopiin tullessa voi miettiä etukäteen jotakin elämän osa-aluetta, jonka kokee olevan tukoksissa: terveys, ihmissuhteet, työ tms. Tyypillisesti tähän osa-alueeseen liittyy joitain tukahdutettuja tunteita. Kun vapauttaa tukahdutettuja tunteita, lihasjännitys vähenee, itseilmaisu helpottuu ja elämässä kokee enemmän vapautta.

 

Ilkka Virolainen on suorittanut yhden tohtorin tutkinnon lisäksi neljä maisterin tutkintoa. Useiden vuosien ajan hän on auttanut ihmisiä hyödyntämään mielen voimavaroja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, sekä luennoinut useissa maanosissa mielen voimaan liittyvistä teemoista.


Harri ja Ilkka Virolainen ovat julkaisseet keväällä 2016 kirjan Mielen voima -mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin (Viisas Elämä 2016) ja syksyllä heiltä ilmestyy uusi kirja Mielen voima työssä.

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

videolinkit

Katso Harri ja Ilkka Virolaisen vierailu Viisas Elämä - Kohtaamisia -tv-sarjassa:

https:/www.youtube.com/watch?v=2bVU28_dvm4

www.facebook.com/mielenvoimakirja/

www.huippufiilis.fi/

www.huippuhyvinvointi.fi
www.facebook.com/anteeksiantokirja
www.facebook.com/pages/Yliluonnollisten-ilmiöiden-ensyklopedia