Viisas elämä -messut
Antti-Juhani Wihuri

Antti-Juhani Wihuri on johdon ja työyhteisöjen valmentaja ja mindfulness-ohjaaja, jolla on yli 20 vuoden omakohtainen kokemus mielen harjoittamisen menetelmistä. Valmentaessaan esimiehiä, tiimejä ja työyhteisöjä kohti tuloksellista ja hyvää työelämää hän on huomannut tietoisen läsnäolon (mindfulness) vahvan merkityksen onnistumiselle ja työnilolle.

A-J on yksi mindfulnessin työssä hyödyntämisen pioneereista Suomessa. Mindfulness-taitoja kehittämällä hän tukee työyhteisöjä keskittyneen ja rennosti tuloksellisen työvireen löytämisessä. Hänen kirjansa Mindfulness työssä - Tietoinen läsnäolo vapauttaa onnistumaan on yksi luetuimpia aiheestaan.

A-J:lla on monipuolinen mindfulness-ohjaajakoulutus. Viimeksi hän on kouluttautunut Massachusettsin yliopiston Center for Mindfulnessin ohjaajakoulutusohjelmassa, jossa opettajina ovat mm. Jon Kabat-Zinn ja Saki Santorelli. Hänellä on International Coach Federationin myöntämä arvostettu ACC-pätevyys ja hän toimii myös johdon henkilökohtaisena coachina.

A-J:n perustama Mind at Work Oy toteuttaa sekä avoimia mindfulness-kursseja että organisaatioille suunnattuja räätälöityjä mindfulness-ohjelmia ja luentoja.

 

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä

linkit

 www.mindatwork.fi

www.linkedin.com/in/ajwihuri

twitter.com/ajwihuri