Viisas elämä -messut
Annamari Ylianttila

Kuva: Timo Turunen


Su klo 11, Duetto 1


Leikkivä kirjoittaminen


Annamari Ylianttila kertoo kirjastaan Äidit ja kirjoittamisen ilo - opas leikkivään kirjoittamiseen (Viisas Elämä 2016). Mitä leikkivä kirjoittaminen tarkoittaa? Miten kirjoittamalla voi lisätä arkeen keveyttä ja syvyyttä? Miten huomata elämän arkisuuden taakse kätkeytyvä ihmeellinen ja ainutkertainen? Haastattelu tarjoaa inspiraatiota ja käytännön vinkkejä kirjoittavaan elämään.

 


Workshop: Leikkivä kirjoittaminen


Su klo 14, Riffi


Piipahda ja pysähdy leikkivän kirjoittamisen työpajaan keskellä messuhumua. Työpaja tarjoaa lukuisia kirjoittamisvirikkeitä, joiden avulla voi merkitä muistiin päivän oivalluksia tai antautua oman tajunnanvirran vietäväksi. Hiljaisessa tilassa kirjoitetaan omassa tahdissa ja valitaan kirjoittamisimpulsseja eri pisteistä oman mielen mukaan. Leikkivä kirjoittaminen ammentaa uteliaasta mielestä, luovasta keskeneräisyydestä ja läsnäolosta hetkessä.


Annamari Ylianttila on sanataideohjaaja, kirjallisuuden opiskelija (HuK) ja teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), joka haluaa innostaa ihmisiä kirjoittamisen ja lukemisen pariin. Annamarilta on ilmestynyt keväällä 2016 Viisas Elämä Oy:n kustantamana teos Äidit ja kirjoittamisen ilo - opas leikkivään kirjoittamiseen.

ohjelma + luennot

Katso ohjelma tästä